De Os te Osdorp

In het centrum van Osdorp wordt in opdracht van MRP development de bouwkundige uitwerking verzorgd van het project De Os bestaande uit winkels, huurwoningen, zorgwoningen, stadsloket en stadskantoor. Het project is ca. 12.000 m2 bvo.  Groot Partners maakt bouwvoorbereidingstekeningen, Stabu bestek en uitvoeringstekeningen.

Leeuweplaats Utrecht

In opdracht van Heren 5 en Faro architecten verzorgt Groot Partners de bouwkundige uitwerking van 95 grondgebonden koopwoningen in art deco stijl. De gevarieerde architectuur en de samenwerking met twee architectenbureaus zijn een boeiend aspect. In BIM worden de tekeningen ten behoeve van de omgevingsvergunning en uitvoering gemaakt.        

149 appartementen Cruquiusweg Amsterdam

In het oostelijk havengebied in Amsterdam zullen drie woontorens met onderliggende parkeergarage worden gebouwd. Het architectenbureau Dam & Partners heeft stoere appartementen met gevels van metselwerk, diepe neggen en getoogde kozijnen ontworpen. Groot Partners heeft in BIM de uitvoeringstekeningen en het Stabu bestek gemaakt.

Woningbouw op ZMC terrein

Op de voormalige ziekenhuislocatie van het ZMC in Zaandam, zullen 150 grondgebonden woningen worden gerealiseerd. In opdracht van de ontwikkelcombinatie HSB en Wilma Wonen en in nauwe samenwerking met PP HP architecten is de dienstverlening van Groot Partners: tekeningen t.b.v. aanvraag omgevingsvergunning; uitvoeringstekeningen.  

Heemsuite te Heemskerk

Naar ontwerp van Just Architects hebben HSB Bouw en BPD Ontwikkeling een woongebouw met 114 appartementen en ondergrondse parkeerkelder ontwikkeld. Het gebouw komt op de voormalige locatie van het oude raadhuis aan de Bachstraat te Heemskerk. In opdracht van de ontwikkelend aannemer heeft Groot Partners de uitvoeringstekeningen in BIM gemaakt, alsmede de verkooptekeningen. Bachstraat te

Locatie Rooker Bloemaertlaan Alkmaar

Op het voormalige terrein van kantoorgebouw Rooker, worden 15 grondgebonden woningen en 6 appartementen gerealiseerd. De dienstverlening van Groot Partners omvat: voorlopig ontwerp op basis van schetsen van architect en ontwikkelaar; definitief ontwerp; tekeningen t.b.v. aanvraag omgevingsvergunning; bouwbesluitberekeningen; koperscontracttekeningen; Stabu bestek; uitvoeringstekeningen. Het project wordt uitgewerkt in BIM.

“De vijf van Vorst”

CRA Vastgoed en Wilma Wonen realiseren op de voormalige schoollocatie van het Summa College in Eindhoven, het project “De vijf van Vorst”, totaal 157 aardgasloze koop- en huurwoningen. De dienstverlening van Groot Partners betreft: tekeningen t.b.v. aanvraag omgevingsvergunning; verkooptekeningen; uitvoeringstekeningen. Het project is uitgewerkt in BIM.

Woningbouwplan Huissens Hoogh

In plandeel Loovelden te Huissen worden de woningbouwplannen Parckzicht en Huissens Hoogh fase 1 ontwikkeld door BPD. Groot Partners is ingeschakeld om 107 grondgebonden woningen in BIM uit te werken volgens het BIM protocol van de aannemer. De dienstverlening van Groot Partners omvat: tekeningen t.b.v. aanvraag omgevingsvergunning; uitvoeringstekeningen; bouwbesluitberekeningen; onderleggers voor verkooptekeningen t.b.v. de woningbouwconfigurator.

Woningbouwplan Quatrebras te Badhoevedorp

In het plandeel Quatrebras fase 1 te Badhoevedorp, worden door AM Vastgoed 150 woningen ontwikkeld. Aannemer BAM zal middels twee bouwsystemen, te weten tunnelgietbouw en stapelbouw, de grondgebonden woningen bouwen. Groot Partners werkt in BIM het project uit. De volgende diensten worden uitgevoerd: tekeningen architectuur/bouwkunde voor aanvraag omgevingsvergunning; verkooptekeningen; uitvoeringstekeningen architectuur/bouwkunde.

Woongebouw Jeruzalem blok N

In de wijk Tuindorp Frankendael te Amsterdam wordt in 2018-2019 een woongebouw gerealiseerd met 86 huurappartementen. In OpenBim samenwerking is door Groot Partners in opdracht van de aannemer het BIM werkmodel gemodelleerd. In het bouwkundig basismodel  worden de aspect modellen van de co-partners gelinkt en digitaal middels clash tests gecontroleerd. Een geavanceerde manier van werkvoorbereiding