Sportgebouw Vaart te Alkmaar

In opdracht van de gemeente Alkmaar is een haalbaarheidsonderzoek uitgevoerd in diverse budgettaire categorieën voor de nieuwbouw van 6 kleedkamers, een clubhuis en een bedrijfsloods. Voor de eenlaagse  “budget”variant is door de opdrachtgever gekozen. Binnen dit financiële kader is het meest maximale resultaat behaald met een gebouw dat ook nog eens energieneutraal is. Zelfs energie opwekt door zonnepanelen en een laag energieverbruik kent door hoge isolatiewaardes, LED verlichting en warmtepompen. Het gebouw heeft geen gasaansluiting. En voor de deskundigen: een negatief getal als resultaat van de EPC berekening (extreem  energiezuinig).

De dienstverlening van Groot Partners:

  • haalbaarheidsonderzoek;
  • ontwerp;
  • elementen- en directiebegroting;
  • Stabu bestek;
  • tekenwerk aanvraag omgevingsvergunning;
  • EPC-, ventilatie- en daglichtberekening;
  • coördinatie aanbesteding;
  • uitvoeringstekeningen;
  • directievoering en toezicht.